Training

training

Heinhuis & Docter Tennis

Heinhuis & Docter Tennis heeft als doelstelling de tennissport zo breed mogelijk te stimuleren. Het verzorgen van tennislessen en evenementen is ons voornaamste middel, maar ook een nauwe samenwerking met de vereniging is essentieel. Wij maken daarom graag actief deel uit van het verenigingskader.

De jeugd heeft de toekomst

In samenwerking met lokale overheden en scholen proberen wij zoveel mogelijk jonge kinderen kennis te laten maken met tennis en de vereniging. "Onze tennisvereniging", een plek van gemeenschappelijke normen en waarden waar we gezamenlijk een substantiële bijdrage kunnen leveren aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Door het oefenen en aanleren van tennisvaardigheden verhoogt een kind niet alleen het speelniveau, maar ontwikkelt ook sociale vaardigheden en creëert een positief zelfbeeld.

Leren en vooral plezier maken

Jeugd, jong volwassene, geroutineerde senior, beginner of gevorderde wedstrijdspeler, onze tennislessen brengen uw tennis naar een hoger niveau. Maar vooral plezier en enthousiasme hebben onze prioriteit, want onze leerlingen zijn tenslotte ook ambassadeurs van onze vereniging en onze sport.

De tennisleraren bij ELTC

Heinhuis & Docter Tennis is als organisatie op meerdere verenigingen actief. Richard Docter en Jeroen Heinhuis zijn als trainers van ELTC aangesteld en zullen de tennislessen verzorgen.

Inschrijven voor tennisles / overige cursussen

Inschrijven voor tennislessen kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Naast ons reguliere cursusaanbod van 18 lesweken per seizoen, proberen wij leden ook flexibiliteit te bieden in de vorm van een korte thematische cursussen waarbij de nadruk ligt op een specifieke slag of spelsituatie. Heeft u zelf specifieke wensen, vraag ons naar de mogelijkheden en we zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Lesdagen en tijden

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
19.00 - 22.30 geen les 19.00 - 22.30 19.00 - 22.30 geen les geen les

 

Vragen en informatie

Voor vragen of overige informatie over Heinhuis & Docter Tennis kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je ons op de tennisbaan ziet, kun je ons natuurlijk ook altijd even om informatie vragen.