Terug naar overzicht

Indoor Groepstraining

E.L.T.C.
23-1-2021 16:00 - 27-3-2021 18:00
Niels Boersma, Richard Docter

Hallo Allemaal,

We hebben het afgelopen jaar met maar liefst 21 groepen t/m half December door kunnen trainen op de banen van ELTC. Helaas is dit i.v.m. het onvoorspelbaardere weertype voor de komende periode geen optie. 

We willen als ELTC echter wel graag een invulling geven aan de periode tot de start van het nieuwe seizoen. Daarom verkennen we momenteel of er animo is en wat dan de mogelijkheden zijn voor groepstrainingen op de banen van Trifora, in de periode t/m Maart. 

Via Richard Docter zouden wij tijdens "gesloten uren" bij Trifora van 3 binnenbanen gebruik kunnen maken. Momenteel komt dit neer op de zaterdagmiddag tussen 16:00 en 18:00.  Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden willen we de groepstrainingen bijvoorbeeld 1x per week of 1x per 2 weken aanbieden. Over de daadwerkelijke invulling zal na inventarisatie van animo besloten worden.

Uiteraard zijn we voor het aanbieden van groepstrainingen afhankelijk van geldende corona maatregelen. De trainingen kunnen dus pas beginnen zodra de regelgeving dit weer toelaat. Dit zal op z’n vroegst Zaterdag 23 januari zijn, maar verlenging van de maatregelen ligt helaas op de loer. 

De kosten voor deelname zullen van de definitieve invulling afhankelijk zijn, maar we verwachten deze indoor groepstrainingen voor onder de 10,- per uur te kunnen aanbieden. Als het je leuk lijkt om hier in de winterperiode aan deel te nemen, kun je je interesse kenbaar maken door je in te schrijven op deze activiteit in de agenda van de Club App. Let wel: dit betreft nog geen definitieve inschrijving, maar een peiling van interesse!

Zodra we e.e.a overzichtelijk hebben zal er een definitieve uitnodiging volgen.

Hopelijk is er veel interesse om in de winterperiode toch een beetje “warm” te blijven, en kunnen we een aantal leuke groepen vormen!

Groeten,

Niels Boersma

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 431 5510

Address

Volksparksingel 30
7513 CT Enschede