InloopTraining

05 juli 2022


De InloopTraining op de zondag is al vele jaren een fenomeen bij ELTC. Niet alleen gerenomeerde leden vinden het fijn om de zondag sportief te starten, het is ook een uitgesproken mogelijkheid voor nieuwe leden om andere leden te leren kennen en meer aansluiting bij de vereniging te vinden.

Na een poriode waarin het lastig bleek om hier ook dit seizoen op de zondag weer invulling aan te geven, hebben wij onze nieuwe trainer Maurice van Zijl bereid gevonden om de InloopTraining weer op te starten.


Wij zijn dan ook zeer tevreden om aan te kunnen kondigen dat de InloopTraining vanaf komende zondag t/m September (m.u.v. Bouwvak) om de twee weken georganiseerd zal worden. Op de zondagen waarop geen InloopTraining is zal natuurlijk de TOSS blijven staan.

De datums waarop de volgende InloopTrainingen georganiseerd worden zijn:

  • 10 Juli
  • 24 Juli
  • 28 Augustus
  • 11 September
  • 25 September

De inloopTraining start om 11:00 en duurt anderhalf uur. Na de training is er uiteraard nog de ruimte om even op het terras na te praten met een kop koffie. Er kunnen per keer maximaal 16 spelers aan de inlooptraining deelnemen.

Belangrijk: Voor deelname is inschrijving vooraf verplicht. De inschrijving opent een week voor de training en sluit bij aanvang.

De kosten voor deelname bedragen 5,- euro p.p. De deelnemers zullen hiervoor een betaalverzoek ontvangen.

Tot zondag!

Met vriendelijke groet,

Niels Boersma
Sectrataris ELTC

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 431 5510

Address

Volksparksingel 30
7513 CT Enschede

KVK-nummer

40074188