Ladder-competitie E.L.T.C.

20 april 2021


Vorig jaar hebben we al een korte pilot gedraaid met de ladder-competitie. Dit jaar nodigen we iedereen uit om mee te doen!

De ladder competitie is een uitdaagsysteem waarbij spelers kunnen stijgen en dalen op de E.L.T.C club-ladder. Een speler kan een andere speler uitdagen om zo te kunnen klimmen op de ladder. Deze andere (uitgedaagde) speler mag maximaal 2 plekken hoger op de ladder staan. Als een speler uitgedaagd wordt dan moet de wedstrijd binnen 7 dagen starten (bij verhindering kan er natuurlijk in overleg van afgeweken worden). Bij het uitdagen van een speler kan je een datum voorstellen en afspreken.  

Je kan je aanmelden voor deze ladder competitie via de Club-App. Na afloop van de wedstrijd kan je de score invullen in de Club-App en wordt je nieuwe stand automatisch berekend en ingevuld.  

Deze eerste ladder-competitie eindigt op zaterdag 31 juli. Dit is de laatste (finale) dag waarbij de laatste mogelijkheden zijn om nog te kunnen klimmen op de ladder. Voor de bovenste 5 plekken in de eindstand zijn prijzen te verdienen! 

Mochten er problemen / onduidelijkheden zijn, dan kan er gemaild worden naar [email protected]

De inschrijving is geopend en er kan gespeeld gaan worden! Wie mag zich op zaterdag 31 juli kronen tot de eerste Ladder-competitie kampioen? 

Veel plezier!

Rens Veerbeek

Nieuwscategorieën


Reacties

Henk-Jan Dekker 26-04-2021 21:24

je hebt me overtuigd :)))

avatar
Rens Veerbeek 21-04-2021 15:37

Leuk! Als de naam van de competitie afschrikt, dan kunnen we overwegen om er de keukentrap-competitie van te maken ;)

Henk-Jan Dekker 20-04-2021 22:37

Ik heb hoogtevrees maar doe graag mee!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 431 5510

Address

Volksparksingel 30
7513 CT Enschede