Nieuws Update

16 september 2021


Nu iedereen weer terug is van de vakanties is het weer de hoogste tijd om te gaan tennisen! Ook dit najaar is er weer genoeg te doen, de competitie gaat van start en er is ook weer een ladder!

 

Toernooien

In augustus zijn er weer twee leuke toernooitjes geweest. Eén voor de volwassenen met een afsluitende BBQ en één voor de jeugd met pannenkoeken. Het was super gezellig en op de zaterdag ging het zelfs tot in de late uurtjes door.

Voor degene die er niet bij waren: sinds kort kunnen de foto's ook via de site bekeken worden:

Club Toernooi

Jeugd Toernooi

 

 

 

Najaars Competitie

Na lang wachten is de competitie ook eindelijk weer begonnen. We hebben een team op de donderdag , 2 teams op de vrijdag en 5 teams op de zaterdag! Dit wordt weer ouderwets gezellig, dus mocht je tijd hebben kom vooral langs om de teams aan te moedigen!

 

Ladder competitie 2021 - 2022 

Na de zomer-editie van de laddercompetitie is er nu gestart met de laddercompetitie 2021 – 2022! Deze loopt tot 1 april 2022. Er is plaats in de singel en in de dubbel. Inschrijven kan via de ClubApp (Spelen à Wedstrijden à Ladder). Op het scorebord in de kantine wordt de ranking bijgehouden. Schijf je in en daag andere clubleden uit! Aan het eind van de competitie zijn er weer leuke prijzen te winnen. 

 

Clubdiensten

Vanaf vandaag kan er ook weer ingeschreven worden op de bardiensten. Voor de competitie dagen is er een rooster gemaakt voor de verschillende teams, als je dus meedoet, vraag je captain wanneer jouw team aan de beurt is om een dienst te draaien. Vergeet niet om jezelf op te geven. Het is de bedoeling dat iedereen (behalve mensen die afkopen, jeugd, en senioren boven 70  jaar) een tweetal clubdiensten verricht in 2021. Het loopt nog niet echt storm, dus voorkom dat je  ingeroosterd wordt of alsnog de afkoopsom moet betalen en geef je snel op!

 

Tennislessen

De huidige lessen lopen t/m ongeveer half oktober. Daarna zal er een (flexibel) winterpakket worden aangeboden. Hier volgt op korte termijn meer informatie over.

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 431 5510

Address

Volksparksingel 30
7513 CT Enschede