De vereniging

Roemrijk verleden

Al 100 jaar tennis

ELTC is niet zomaar een tennisvereniging. Wij hebben een roemrijk verleden. In 1897 (!) was ELTC één van de eerste tennisvereniging in Nederland en later zelfs één van de oprichters van de KNLTB. 

Klein maar fijn

Tegenwoordig is ELTC een kleine maar gezellige vereniging met ruim 100 leden. Hierdoor kun je bijna altijd meteen op één van onze vijf gravelbanen terecht in het mooie Volkspark in Enschede. Zijn alle banen bezet? Drink dan wat in onze sfeervolle kantine terwijl je hooguit 20 minuten moet wachten. 

'gewoon' tennissen

Bij ELTC vind je een fijne tennisvereniging. Wil je ‘gewoon’ tennissen, wil je competitie spelen of wil je actief een steentje bijdragen aan de vereniging? Alles is mogelijk maar het gaat er ons vooral om dat je bij ELTC plezier in tennis hebt en dat je het naar je zin hebt. Naast vrij tennissen en competitie kun je natuurlijk ook bij ons trainen.

Trainen

Natuurlijk kun je ook trainingen bij ons volgen en organiseren we ook een aantal activiteiten die voor alle leden geschikt zijn. Zo hebben we op een groot aantal zondagen een vrije inlooptraining van 11.00 uur tot 13.00 uur en hebben we ieder seizoen een aantal gezelligheidstoernooien. Kijk hiervoor in onze kalender!

Meer informatie over ELTC